lauantai, 19 toukokuu 2012 22:09

Tällainen on MM-kisojen viestinnän Dream Team

Kirjoittanut

MM-kisoissa uurastaa 20 vapaaehtoistyöntekijän vahvuinen viestintätiimi, joka tuottaa kisauutisia ja muuta tapahtumaan liittyvää sisältöä Leijonat.fi -palveluun, sosiaaliseen mediaan ja MM-kisojen virallisille sivuille. Tässä tiimin jäsenten napakat esittelyt!


 

Katri Hangas:
Olen Porista ja kisoissa vapaaehtoisena hakemassa työkokemusta.Riikka Hoppu:
Tulen Tukholmasta. Vapaaehtoistyö MM-kisoissa on osa tapahtumatuottajakouluksen työharjoitteluani.Joonas Holste:
Olen kotoisin Hämeenlinnasta ja tällä hetkellä asun Helsingissä. Jääkiekko- ja urheilutapahtumat kiinnostavat. Vapaaehtoishommissa tapaa aina mukavia ja mielenkiintoisia ihmisiä. Mediapuolen hommista saattaa olla hyötyä myös tulevaisuudessa.
Leena Huhtamaa:
Olen helsinkiläinen, joka on ollut paljon mukana poikansa junioriturnausten järjestelyissä. Nyt oli kiva päästä vapaaehtoiseksi tällaiseen isoon turnaukseen.
Vili Kinnunen:
Olen Helsingistä ja vapaaehtoistyö on osa työharjoitteluani.
Heta Koski:
Nykyään asun Helsingissä, mutta alunperin Keski-Suomesta. Olin vapaaehtoisena vuoden 2003 MM-kisoissa, joista jäi hyvät muistot. Halusin päästä uudestaan näkemään kulissien taakse, kuinka iso koneisto toimii ja toki pelitkin kiinnostavat.
Sami Koski:
Olen Kauhavalta kotoisin oleva media-alan opiskelija, joka asuu nykyisin Helsingissä. MM-kisoissa olen vaparina, koska haluan saada lisää kokemusta urheilutoimittajana työskentelystä. Sekään ei ole syistä pienin, että minulla on ollut pienestä lähtien Leijonan muotoinen sydän.
Anneli Kunnas:
Nykyään asun Helsingissä, mutta alunperin kotoisin Jämsänkoskelta, Keski-Suomesta. Haluan olla mukana tekemässä upeita kotikisoja, siksi vapaaehtoisena. Koko perheeni harrastaa innokkaasti jääkiekkoa.
Jarkko S. Laitinen:
Tulen Turusta. Haluan kokemuksia isosta tapahtumasta, sekä myös saada kontakteja ja osoittaa oman osaamiseni, koska opiskelen journalismia.
Heidi Lundberg;
OIen Helsingistä. Kisoihin vapaaehtoiseksi pääsin työharjoitteluni kautta.
Veera Manninen:
Tulen Kangasniemeltä. Toivon, että tämä vapaaehtoistyö edesauttaa pääsemään haluamaani opiskelupaikkaan.
Siiri Markkanen:
Olen Keravalta. Rakkaudesta lajiin ja valokuvaukseen, halusin vapariksi. Tämä on unelmatyö, vaikka palkkaa ei maksetakaan.
Tiina Pirilä:
Turkulainen, joka lähti kerran mukaan, niin eihän sen jälkeen ole voinut olla enää poissa. Nämä kisat ovat minulle kolmannet MM-kisat vapaaehtoisena.Reija Poutanen:
Tulen Oulusta ja olen kisoissa hakemassa elämyksiä ja uusia kokemuksia.
Silja Schemeikka:
Olen Lappeenrannasta. Opiskeluni loppuivat juuri, joten vapaaehtoistyö sopii loistavasti aikatauluihini. Jääkiekko on osa elämääni.
Anni Suikkanen:
Nykyään helsinkiläinen, kotoisin Imatralta. Opiskelen media-alaa, joten halusin sekä toimitus- että kuvauspuolen työkokemusta. Tietenkin myös jääkiekko kiinnostaa.
Joonas Tervo:
Olen aito herttoniemeläinen. Tein ensin työharjoittelun Helsingin kaupungille ja tämä oli sitten projektin huipennus. Mediapuoli oli oman kiinnostuksen kohde ja onneksi pääsin tänne hommiin.
Hanna Valle:
Tulen Helsingistä. Harrastan valokuvausta ja vapaaehtoisena saan erilaista kokemusta valokuvaukseen.
Kristiina Ylikunnari:
Olen alunperin Oulusta, mutta nykyään espoolainen. Haluan olla jälleen kerran mukana tekemässä kansainvälisestikin ainutlaatuista tapahtumaa. Yksi helmi lisää elämän helminauhaan.


 

Viimeksi muutettu tiistai, 02 lokakuu 2012 02:05

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia