sunnuntai, 20 toukokuu 2012 19:59

David Krejci: ”Myös Suomi halusi voittaa”

Kirjoittanut Sami Koski

Boston Bruinsin Tshekki-hyökkääjä David Krejci oli tyytyväinen maansa voittoisaan pronssipeliin. Miehen mukaan sekä Suomelle että Tshekille olisi kelvannut himmeimmät kiekkomitalit.


– Peli oli mielestäni hyvä molemmilta joukkueilta. Pelasimme eilen Slovakiaakin vastaan hyvin, mutta myös tänään saimme itsestämme irti kaiken, mitä oli saatavissa.

– Uskon, että myös Suomi halusi tänään todella voittaa: kotiyleisö ja kotikisat olivat varmasti mielessä, kun he lähtivät pelaamaan.

Vaikka MM-turnaus oli Krejcin mukaan hyvä päättää pronssiin, miehen mukaan Tshekillä oli avaimet myös parempaan turnausmenestykseen.

– Totta kai mitaliin on aina hyvä päättää arvokisat. Fiilis on totta kai enemmän plussan puolella kuin tappion puolella, mutta aina, kun on mahdollisuus voittaa, niin pronssi ei ole ihan sitä, mitä lähdetään hakemaan, Krejci pohtii.

62 tehopistettä päättyneellä NHL-kaudella tehnyt Krejci ei usko, että Tshekin kahden viimeisen MM-turnauksen päättyminen pronssimitaleihin kertoisi jotain Sotshin olympiakisojen voimasuhteista vuonna 2014.

– Tämä turnaus ja viime turnaus päättyivät pronssimitaleihin, mutta en usko, että tämä olisi mikään checkpoint olympiakisoihin. MM-kisoissa kuitenkin se vaikuttaa, ketkä kaverit pääsevät NHL:stä kisoihin ja ketkä eivät.

 

Viimeksi muutettu tiistai, 02 lokakuu 2012 01:31

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia