lauantai, 19 toukokuu 2012 18:13

Jarkko Immonen: "Haluamme voittaa pronssin"

Kirjoittanut Joonas Holste

Suomen Leijona joutui lauantaina taipumaan Venäjälle välierässä. Tulos tietää Suomen matkaavan pronssiotteluun. Pelissä Suomen on mahdollista tavoitella kaikkien aikojen parasta sijoitustaan MM-kotikisoissa.

Välieräottelu alkoi suomalaisittain hyvin. Leijonat iski ottelun avausmaalin ajassa 7.28. Janne Niskalan avausmaali jäi kuitenkin laihaksi lohduksi, sillä sen jälkeen alko Yevgeni Malkin -show. Ottelun jälkeen suomalaishyökkääjä Jarkko Immonen summasi peliä pettyneissä tunnelmissa.

- Kyllä me oltiin ihan hyvin pelissä mukana, mutta Venäjä teki siinä aika tehokkaasti maalit. Se vähän meni siinä, aika tyly tulos, Immonen huokasi.

Tuoreeltaan ottelun jälkeen Immonen ei lähtenyt pelistä tarkempaa analyysiä tekemään. Maalinteon vaikeus muodostui lauantaina ottelun kulmakiveksi Immonen arvioi.  

- Hyvin me tultiin siihen peliin ja pelattiin ihan okei. Venäjä vaan teki maalit, siihen se meni, leijonahyökkääjä totesi.

Venäjä pelasi Malkinin kypärätempusta huolimatta huolellisesti ja tiiviisti joukkueena. Immonen totesi Venäjän pelaamisen kehittyneen joukkuepelin osalta oikeaan suuntaan viime vuosina.

- Aika kova joukkuehan se on ja tänä päivänä ehkä vielä enemmän joukkue, kuin ehkä aikaisemmin. Vahva joukkue Venäjä oli kaikin puolin.

Leijonilla on pieni hetki aikaa käsitellä välieräpettymystä ja siirrettävä sitten ajatukset jo sunnuntain pronssiotteluun. Immonen vakuutti pettymyksestä huolimatta, että Leijonat haluavat voittaa sunnuntaina ja päättää turnauksen kunnialla.

- En tiedä saadaanko me tästä varsinaisesti mitään pohjaa, mutta tottakai me halutaan se peli voittaa. Ei sitä ehkä ihan vielä mietitä, mutta huomenna on taas päivä uus ja kyllä sitten pitää ladata akut ja olla valmiina siihen peliin, Immonen päätti.

 

Viimeksi muutettu tiistai, 02 lokakuu 2012 01:31

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia