lauantai, 19 toukokuu 2012 18:07

Venäjän supertähti Malkin: "Yritän pelata huomenna"

Kirjoittanut Joonas Holste

Venäjä voitti Suomen välierässä maalein 6-2 ja eteni loppuotteluun. Yksi ottelun ratkaisijoista oli kypärätempun iskenyt Yevgeni Malkin.

Ottelun jälkeen kaukalosta hallin uumeniin ja median eteen saapui rauhallisen oloinen NHL-tähti. Sankarin viittaa päälleen sovitellut hyökkääjä kuvasi iltaansa ja suorittamistaan melko perinteisesti.

- Yritän tehdä parhaani joka ottelussa ja tehdä paljon töitä, Malkin totesi.

Venäjän tähänastista polkua MM-kisoissa joukkueensa supertähti kuvaili maltillisesti.

- Olemme yrittäneet keskittyä voittamaan jokaisen ottelun, kuluneella kaudella tuhoisaa jälkeä Pittsburgh Penguinsin riveissä niittänyt Malkin arvioi.

Malkinin rooli ottelussa oli monipuolinen. Mies oli maaleillaan vahvasti pohjustamassa Venäjän voittoa, mutta joutui myös jättämään kaukalon hetkeksi ottelun toisessa erässä. Malkin menetti tasapainonsa matkalla laitaan ja tilanteesta tuomittiin leijonahyökkääjälle kaksiminuuttinen kampituksesta. Törmättyään ikävännäköisesti laitaan Malkin poistui hetkeksi pukusuojaan paikattavaksi, mutta palasi takaisin vielä samassa erässä. Ottelun jälkeen Malkin uskoi olevansa kunnossa kun finaali sunnuntaina pelataan.

- Satutin jonkin verran vasenta kättäni tilanteessa, mutta nyt se tuntuu jo ihan hyvältä. Huominen tulee nopeasti, mutta teen parhaani ja yritän pelata huomenna, Malkin arvioi.

Katso video:

 

 

Video katsottavissa Suomessa 24 tunnin ajan.

 

Viimeksi muutettu tiistai, 02 lokakuu 2012 01:31

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia