keskiviikko, 16 toukokuu 2012 16:20

Päivän vapaaehtoinen: Mukana mielenkiinnosta ja rakkaudesta lajiin

Kirjoittanut Leena Huhtamaa

Jaakko Hirvenkivi toimii kisoissa joukkueiden ja toimittajien teknisenä tukena. Käytännössä hän on ollut valmiudessa jos esimerkiksi nettiyhteyksissä tai joukkueiden videoinneissa on tarvittu apua.

Ensimmäisten päivien jälkeen tekniset yhteydet ovat toimineet moitteettomasti.
 - Perjantaina kisojen alkaessa kävelin päivän aikana yli 10 kilometriä ympäri hallia kun yhteyksiä laitettiin kuntoon.

IT-asioiden parissa työskentelee kahdeksan henkilön tiimi ja kaikki asiat ovat kisojen aikanakin sujuneet hyvin, Jaakon sanoin jopa "paremmin kuin osasimme odottaa"!

Vapaaehtoiseksi Jaakko tuli hakeneeksi lehti-ilmoituksen perusteella. - JVG:n sanoin, mielenkiinnosta ja rakkaudesta lajiin. Nähtyään ilmoituksen Iltalehdessä Jaakko täytti hakemuksen välittömästi.

Jaakko harrastaa itse "höntsäkiekkoa" ja rakkaus lajiin on syntynyt jo 3-vuotiaana. Hän mainitsee suosikkiseurakseen TPS:n, mutta fanituksen sijaan hän seuraa mieluiten hyvää jääkiekkoa. Kisoissa näkemistään peleistä Kanada-USA ja Slovakia-Valko-Venäjä pelit hän nostaa pelillisesti hyviksi otteluiksi.

- Jos vain mahdollista, niin ensi vuonna ehdottomasti uudestaan mukaan! Lähdenkin tästä juuri tekemään dokumentointia mediakeskuksen kaapeloinneista, jotta yhteyksien pystyttäminen sujuisi myös ensi vuoden kisoissa joustavasti.

Tekijät ovat MM-kisojen vapaaehtoistyöntekijöitä.

Viimeksi muutettu tiistai, 02 lokakuu 2012 01:32

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia