keskiviikko, 15 toukokuu 2013 18:04

Mikael Granlund: "Yllättävän hyvältä on tuntunut"

Kirjoittanut Tiina Pirilä
Mikael Granlund (vas.) ja Antti Pihlström Leijonien treeneissä. Mikael Granlund (vas.) ja Antti Pihlström Leijonien treeneissä. Silja Schemeikka

Latviaa vastaan ensimmäisen MM-kisaottelunsa pelannut Mikael Granlund sanoo toipuneensa jo hyvin aikaeron rasituksista ja on ratkaisevan Slovakia-ottelun alla henkeä täynnä kuin vissypullo.

Latviaa vastaan ensimmäisen MM-kisaottelunsa näissä kisoissa pelannut Mikael Granlund sanoo toipuneensa jo hyvin aikaeron rasituksista ja on ratkaisevan Slovakia-ottelun alla henkeä täynnä kuin vissypullo.

Mikael Granlund saapui Suomeen sunnuntaina ja ehti totutella maanatain verran aikaeroon ennen ensimmäistä otteluaan.

- Yllättävän hyvin on kroppa toiminut. Tämähän oli mulle eka kerta, kun olen sieltä tullut tännepäin pelaamaan, joten oikein tiennyt, mitä odottaa. Totta kai matkarasitus hiukan eilen painoi. Eihän sitä ihan tuoreimmillaan voi olla, kun noin monta aikavyöhykettä ylittää, Granlund pohdiskelee.
 

Granlund on nähnyt kaikki Suomen pelit Itävalta-ottelua lukuunottamatta. Edellisen Slovakiaa vastaan käydyn matsin alussa Leijonat oli vaikeuksissa.

- Joo, mutta voittohan siitäkin tuli. Se on hyvä merkki, että vaikka ei pystyisi ihan parasta peliä pelaamaan, niin pystyy voittamaan ja se on se, mikä merkkaa, painottaa 21-vuotias Leijona-hyökkääjä.

Minnesota Wildin nuori hyökkääjä on kääntänyt jo katseensa tulevaan neljännesvälierään ja innostus paistaa läpi puheesta.

- Huomenna on hieno peli edessä! Mukavaa, että sai täällä ensimmäisen pelin jo pelattua. Latvia-matsin jälkeen oli ihan hyvä fiilis, voitto kuitenkin, ja lähdettiin jo keskittymään kohti torstaita.  Se on meille iso peli ja se oikeasti merkkaa. Pelaajana odottaa, että pääsee pelaamaan juuri näihin peleihin, Mikael Granlund hymyilee.

 

 

 

Viimeksi muutettu keskiviikko, 15 toukokuu 2013 18:24

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia