torstai, 16 toukokuu 2013 18:34

Mikko Leppilampi ja Heikki Paasonen: "Tällä joukkueella päästään pitkälle"

Kirjoittanut Veera Manninen
Mikko Leppilampi ja Heikki Paasonen: "Tällä joukkueella päästään pitkälle" Silja Schemeikka

Mikko Leppilampi ja Heikki Paasonen vierailivat Hartwall Areenalla Suomen matsissa. Ennen pelin alkua miehet kertoivat näkemyksiään tämä kevään MM-kisoista sekä muistojaan Leijonista.

- Kyllähän Leijonat lähti kisoihin altavastaajina, mutta kisojen edetessä huikeiden ääriyksilöiden puutte on korvattu saumattomalla joukkuepelillä. Uskon, et tällä joukkueella voidaan mennä hyvinkin pitkälle, Paasonen kertoi mietteitään Leijonien iskukyvystä.

- Mun mielestä Pesonen on joukkueen onnistuja, ihan jäätävän hyvä kaveri. Lepistön Sami on pelannut myös hienon turnauksen, Suomen Selvityjät -ohjelman juontajana toiminut Paasonen jatkoi.

- Sami Lepistö on kyllä tän joukkueen kiekollisista puolustajista numero yksi. Hienoo nähä, miten hyvä itseluottamus kaverilla on päällä, Leppilampi iloitsi.

Illan puolivälieräottelusta Slovakiaa vastaan miehet veikkasivat tiukkaa taistoa.

- Tiukka peli tulee olemaan tänään. Jatkoaikavoitto tulee maalein 2-1, muun muassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Leppilampi arveli.

Molemmat miehet nostivat parhaaksi muistokseen Leijonista maailmanmestaruuden.

- Vuoden 2011 -mestaruus oli kyllä iso juttu. Sitä oli niin kauan odotettu ja se oli ollut pitkään kytemässä. Olin vielä kaveriporukalla paikan päällä seuraamassa, reissu oli tosi hauska, Leppilampi muisteli.

- Mulle puolestaan vuoden 95 mestaruus: katsoin matsia kotona vanhempien kanssa, se oli ensimmäinen laatuaan ja huikee kokemus, Paasonen kertoi.

Viimeksi muutettu torstai, 16 toukokuu 2013 19:02

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia