maanantai, 19 elokuu 2019 20:40

Naisleijonien Rosa Lindstedt uuden kauden kynnyksellä: "Toivon osuvani useammin tolppien väliin!"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Rosa Lindstedt kantoi kapteenin C-kirjainta sunnuntain Japani-pelissä. Rosa Lindstedt kantoi kapteenin C-kirjainta sunnuntain Japani-pelissä. Pasi Mennander

– Tuntuu, että kesä meni hujauksessa, mutta on kiva olla taas täällä. Muutama pelaaja jäi kotikisojen jälkeen eläkkeelle, joten joukkueessamme on tapahtunut muutoksia. Uudet pelaajat tuovat joukkueeseen uusia juttuja ja uutta virtaa, puolustaja Rosa Lindstedt sanoi Vierumäellä sunnuntain voitokkaan Japani-ottelun jälkeen.

Suomen 3–0-voittoon päättynyt Japani-peli toimi esiotteluna tiistaina käynnistyvälle Euro Hockey Tourin kotiturnaukselle. Japanin Suomi kohtaa uudelleen perjantaina. Lindstedt uskoo, että varsinaisessa turnausottelussa Suomi joutuu kovemman haasteen eteen.

– Viime kaudella näimme, miten hyvin he pystyvät pelaamaan. Japanilla on hyvin luisteleva joukkue ja he ovat taitavia kiekolla. Heitä vastaan ei voi lähteä yhtään löysäillen. Jos antaa yhtään siimaa, voi joutua hankaluuksiin.

Sunnuntain ottelussa Lindstedt toimi Naisleijonien kapteenina.

– Ihan hyvä ja jämäkkä esitys meiltä, kun huomioidaan, että lähes kaikki matkustivat tänään. Kropassa tuntui yllättävän hyvältä. Kun tekee hyvät verryttelyt ja laittaa pelipaidan päälle, on aina kiva pelata. On hauskempaa käydä asioita läpi pelaamalla kuin hinkata niitä keskenään reeneissä.

 

 

Lindstedt pelaa sarjakiekkoa ruotsalaisen HV71:n riveissä. Hän matkusti Ruotsista Suomeen lauantaina, vietti yön Helsingissä ja siirtyi sunnuntaina Vierumäelle.

– Matkustin eilen, koska tänään piti jo pelata. Seurajoukkueessa olemme tällä viikolla harjoitelleet kovasti, maanantaista perjantaihin olimme jäällä, parina päivänä kahdestikin.

– Saimme tästä hyvän startin ja nyt on kiva lähteä turnauspeleihin. Meidän pitää saada uudet pelaajat hyvin mukaan joukkueeseen. Jokainen mietti tietysti myös omaa peliään, miten voi olla taas vähän parempi pelaaja tällä kaudella.

Missä asioissa uskot itse olevasi parempi kuin viime kaudella?
– Toivon, että alan vähän useammin osua tuonne tolppien väliin!

Rosa Lindstedtin pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Suomi–Japani-ottelun maalikooste
Naisleijonien joukkue kotiturnausviikolla
Kotiturnauksen otteluohjelma

Olet nyt

Lisää Naisleijonien uutisia