×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 7931

keskiviikko, 02 tammikuu 2013 08:08

N18 MM: Suomi emännöi Heinolan neljännesfinaalissa Tshekkiä

Kirjoittanut
SJL arkistokuva SJL arkistokuva

Tyttöleijonat mittelevät mitalipeleihin pääsystä keskiviikkona Tshekin kanssa. Joukkueen tavoite päivän otteluun on selkeä, Suomi lähtee päävalmentaja Toivolan johdolla pelaamaan turnauksen toistaiseksi parasta peliään. 

Leijonat saalistivat tiistaina selvän voiton Unkarista ja raivasivat tiensä neljännesfinaaleihin Tshekkiä vastaan. Tshekki selviytyi jatkoon lopulta melko täpärästi voittamalla tiistaina Venäjän maalein 4-5. Alkusarjan aiemmista otteluista Tshekillä on kasassa 3-2-tappio Ruotsille ja 0-10 -häviö USA:ta vastaan. B-lohkossa kolmanneksi sijoittunut Tshekki kuitenkin osoitti vaarallisuutensa kovassa ottelussa Venäjää vastaan nousemalla niukkaan voittoon.


Päävalmentaja Toivola ei ole vielä ollut täysin tyytyväinen Leijonien peliin. Suomen otteisiin hän kaipaa tasaisuutta ja ehjää suorittamista.
- Meillä on selkeä tavoite Tshekki-otteluun, meidän on pelattava toistaiseksi turnauksen paras ottelumme. Unkaria vastaan tekeminen oli jo pääosin hyvää, mutta lopussa päästettiin vastustaja vielä turhaan mukaan peliin, Toivola napauttaa.


- Pienet virheet on pystyttävä karsimaan pois ja pelattava ehjästi loppuun asti. Usko omaan tekemiseen on kuitenkin kova, Toivola vakuuttaa.
Suomi ja Tshekki iskevät yhteen Heinolassa klo 18.30 alkavassa ottelussa.


Päivän muut ottelut:
Ruotsi-Unkari –neljännesfinaaliottelu Heinolassa klo 14.30
Venäjä-Saksa –karsintaottelu Vierumäellä klo 16.00.