×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 7931

torstai, 03 tammikuu 2013 15:52

Tyttöleijonat rentoutuivat välipäivänä

Kirjoittanut

Torstai oli tyttöjen alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa välipäivä. Suomen joukkueen ohjelmaan mahtui torstaina sekä rentoutumista, että jääkiekkoa. MM-kisakiireistä Tyttöleijonat irrottautuivat vierailemalla Lahden hiihtomuseossa.   

Tyttöleijonat matkustivat kisojen välipäivänä Lahteen, jossa joukkue pääsi irrottautumaan hetkiseksi MM-kisaympäristöstä. Lahdessa pelaajat ja valmennus suuntasivat Hiihtomuseoon, jossa he pääsivät kokeilemaan muun muassa mäkihyppysimulaattoria ja muita hiihdon ja talvilajien toimintapisteitä.

Lahdessa vietetyn rentoutumispäivän jälkeen Leijonien ohjelmassa oli vielä jääharjoitukset, joiden kautta joukkue valmistautuu perjantaiseen sijoitusotteluun Unkaria vastaan.

Välipäivä ja hieman tavallisuudesta poikkeava päiväohjelma tuli Suomen joukkueen päävalmentaja Juuso Toivolan mukaan tarpeeseen.

- On hyvä, että saimme tällaisen päivän juuri tähän väliin. Tshekkitappio hieman kirvelee vielä, joten koko joukkueen oli hyvä saada hetkeksi aivan muuta ajateltavaa. Nyt alamme kuitenkin jo pikku hiljaa kääntää ajatuksia huomiseen Unkari-peliin. Olemme varmasti valmiita kun kiekko putoaa jäähän, Toivola kuvailee.

Katso Tytti Nuoramon kuvat Tyttöleijonien matkasta Lahden Hiihtomuseoon.