lauantai, 12 helmikuu 2011 01:27

U16: "Euroopan työtätekevin joukkue" teki vaikutuksen päävalmentajaan

Kirjoittanut

lamminaho_jukka_u16_11022011.jpg

Alle 16-vuotiaiden poikien maajoukkueen kuluvan kauden slogan on "Euroopan työtätekevin joukkue". Perjantain Tshekki-pelissä joukkue oli sloganinsa arvoinen lähes koko ottelun ajan, arvioi päävalmentaja Jukka Lamminaho.


- Hyvä ilme, hyvä yrittelijäisyys, Lamminaho summasi joukkueensa esityksen.
- Olimme 90 prosenttia ottelusta "Euroopan työtätekevin joukkue". Saimme aikaan hyviä syöttöketjuja, suorahyökkäyksiä ja niistä laatupaikkoja.

Parannettavaakin Lamminaho löysi.

- Huomiseen Venäjä-peliin lähdemme parantamaan maalintekotehokkuutta. Meillä oli paikkoja, mutta ammuimme paljon ohi. Ripareissa olimme hieman lepsuja. Kiekollinen vastuu pitää olla huomenna parempi, päävalmentaja sanoi.

Suomi on leireillyt Vierumäellä tiistaista alkaen. Hyvä valmistautuminen näkyi, Leijonat tuli otteluun paljon vastustajaa terävämmin.

- Nämä ovat tunnollisia poikia, hyviä harjoittelemaan. Heillä on keskenään hauskaa harjoitusten ja virallisen ohjelman ulkopuolella. Joukkueessa on hyvä pöhinä.

Suomi kohtaa lauantaina kello 15:00 alkavassa ottelussa Venäjän. Valmistautuminen otteluun alkoi välittömästi Tshekki-pelin jälkeen.

- Lähdemme poikien kanssa venyttelemään. Edessä ovat tärkeät tunnit - ravinto, lepo, lihashuolto ja huomenna fresseinä kaukaloon. Kiekko putoaa jäähän jo kolmelta, Lamminaho sanoi.

Turnauksen ohjelma:
Perjantaina:
15:00 Ruotsi-Venäjä 3-4
18:30 Suomi-Tshekki 3-1
Lauantaina:
15:00 Suomi-Venäjä
18:30 Tshekki-Ruotsi
Sunnuntaina:
15:00 Suomi-Ruotsi
18:30 Venäjä-Tshekki

Olet nyt

Lisää U16-uutisia

Etsi sivustolta