sunnuntai, 20 huhtikuu 2014 16:11

MM-kisojen lipunmyynti käy vilkkaana

Kirjoittanut Toimitus
Pikkuleijonat sai kotiyleisöltä hienoa kannustusta lauantain Sveitsi-ottelussa. Pikkuleijonat sai kotiyleisöltä hienoa kannustusta lauantain Sveitsi-ottelussa. Matti Nenonen

Alle 18-vuotiaiden MM-kisat jatkuvat sunnuntain jälkeen vielä viikon. Pikkuleijonien turnaus jatkuu maanantaina klo 15 ottelulla Tshekkiä vastaan, tiistain alkusarjan päätösottelussa vastaan asettuu USA. Lauantaisen Sveitsi-voiton myötä varmistui, että Suomi nähdään myös torstain neljännesfinaaleissa. Suomen vastus klo 17.00 Lappeenrannan Kisapuistossa pelattavaan otteluun selviää tiistai-iltana.

- Maanantaina tilaa on toistaiseksi jonkin verran myös istumakatsomossa, tiistaille jäljellä on sen sijaan vain yksittäisiä istumapaikkoja. Seisomakatsomoon mahtuu vielä molempina päivinä, kertoo lipunmyynnistä vastaava Marianna Hietamäki.

Suomen varmistettua paikkansa torstain neljännesfinaaleissa, on myös torstain lipunmyynti kiihtynyt selvästi.
- Nyt kannattaa tulla kannustamaan Pikkuleijonat mitalipeleihin. Pojat kehuivat, kuinka hienoa lauantaina oli pelata täyden kotikatsomon kannustaessa. Tukea tarvitaan myös jatkossa panosten ja pelien koventuessa, joukkueen GM Timo Bäckman kannustaa kynnelle kykeneviä Kisapuistoon.

Suomen vastus torstaina klo 17.00 käynnistyvään 1/4-finaaliin selviää alkusarjan jälkeen. Pääsylippu Suomen neljännesfinaaliin oikeuttaa katsomaan myös klo 13.00 pelattavan toisen neljännesfinaaliottelun.

Vaikka kotijoukkue Suomi pelaa kaikki ottelunsa Lappeenrannan Kisapuistossa, myös Imatralla kisakuume on korkealla. Lauantaina kaikki halukkaat eivät mahtuneet sisään Venäjän ja Ruotsin väliseen otteluun ja istumapaikat on myyty käytännössä loppuun myös muihin alkusarjan peleihin.
- Seisomakatsomossa on toistaiseksi jonkin verran tilaa jäljellä maanantain ja tiistain otteluihin, Hietamäki kertoo.  

Imatralla ottelut jatkuvat myös alkusarjan jälkeen. Torstaina 24.4. ohjelmassa on kaksi neljännesfinaaliottelua, pelaavat maat ratkeavat Lappeenrannan tavoin tiistai-iltana. Lippuja otteluun on vielä toistaiseksi saatavilla myös istumakatsomoon.

Torstaina Imatralla käynnistyy myös alkusarjalohkojen viimeiseksi jääneiden maiden kamppailu sarjapaikan säilyttämisestä: karsintasarjan voittoon tarvitaan kaksi otteluvoittoa, joten torstain lisäksi karsintaotteluita on ohjelmassa ainakin perjantaina, tarpeen mukaan myös sunnuntaina.

MM-kisojen pääsylippujen ennakkomyynnistä vastaa Piletti. Jäähallien lipunmyyntipisteet avautuvat tuntia ennen päivän ensimmäisen ottelun alkua. Kisapuistossa maksuvälineenä käyvät käteinen ja yleisimmät kortit, Imatran Spa Areenalla lipunostaminen onnistuu ainoastaan käteisellä.

Lipunmyynti / Lappeenrannan Kisapuisto
Lipunmyynti / Imatran Spa Areena
Ottelutilastot

 

Viimeksi muutettu sunnuntai, 20 huhtikuu 2014 16:14