sunnuntai, 20 huhtikuu 2014 18:32

Esimerkillisen merkillinen kapteeni Honkanen - "Hän on hauska äijä Turusta"

Kirjoittanut Leeni Pellinen
Manu Honkanen hoitaa kapteenin velvollisuuksia antamalla haastatteluja. Manu Honkanen hoitaa kapteenin velvollisuuksia antamalla haastatteluja. Matti Nenonen

Hyvä joukkue tarvitsee myös hyvän kapteenin. Alle 18-vuotiaiden maajoukkueen kapteenina toimii jo kolmatta vuotta TPS-hyökkääjä Manu Honkanen.

Honkanen kuvaa joukkuettaan hyvin yhtenäiseksi jengiksi, joka on yhteisten vuosien aikana kasvanut hyvin tiiviiksi porukaksi.

- Kaikki ollaan kavereita keskenään. Voidaan puhua keskenämme ihan mistä vaan. Se helpottaa, kun tunnetaan jo toisemme niin hyvin.

Kokemus on tuonut kapteenille myös tiettyä rauhallisuutta, ja hän osaa nykyään suhtautua asioihin jo rennommin. Kapteeniuran alkuvaiheessa Honkanen myöntää sännänneensä enemmän ympäriinsä.

- Tuli ehkä liikaakin puututtua asioihin sillon alussa, mutta nyt oon oppinut luottamaan poikiin ja tiedän, että hommat tulee hoidettua.

(Esi)merkillinen kapteeni

Honkanen osaa arvostaa kapteenina olemista ja tärkeintä hänelle on se, että on joukkueen ja valmennuksen tuki takana. Itseään hän kuvaa äänekkääksi kapteeniksi, joka pyrkii näyttämään mallia omalla esimerkillään sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Joukkuekaverit Waltteri Hopponen ja Juho Lammikko ovat kapteenin kanssa samoilla linjoilla.  

- Honkanen tsemppaa joukkuetta ja luo yhteishenkeä. Kentällä malliesimerkki kapteenista, antaa joka kerta kaikkensa ja taistelee hyvin, Lammikko kuvailee.

Hopposen mielestä Honkanen osaa tarvittaessa olla myös tiukka, mutta myös vitsaileva ja kestää myös vitsailua. Hopposen mielestä Kapteeni Honkanen on myös merkillinen poikkeus. 

- Hän on hauska äijä Turusta eikä niitä sieltä kauhean usein tule, Hopponen virnistää. 

 

 

Viimeksi muutettu sunnuntai, 20 huhtikuu 2014 18:59