maanantai, 20 joulukuu 2010 12:19

CSM: Jokerien johdossa joulutauolle

Kirjoittanut

Jokerit johtaa C-nuorten SM-sarjaa, kun joukkueet aloittivat joulutaukonsa. Viikonlopun kärkikamppailussa Blues kukisti Tapparan voittomaalikilpailussa.


Lauantaina Ilves taipui kotonaan sarjajumbo Lukolle luvuin 3-5. Lukolle voitto oli vasta kauden toinen kolmen pisteen ottelu 13:sta ja samalla se nousi taulukossa ohi KalPan. Lukosta Tuomas Lehtonen ja Tuomas Hovi tekivät kumpikin kaksi maalia Ilveksen verkkoon.

Häntäpään kamppailussa Ketterä pystyi nitistämään KalPan niukasti 1-0. Ketterä-vahti Santeri Lipiäinen torjui 26 kertaa ja piti nollan. KalPan Simeon Valonen oli KalPan ykkösnimi, sillä Valonen joutui huhkimaan maalillaan peräti 46 torjuntaa. Kristian Tyyskä vastasi ottelun ainoasta maalista.

HIFK ohitti playoff-viivalla TPS:n voittamalla turkulaiset 6-5. Joukkueiden eroa on tosin vain yksi piste ja TPS:llä on yksi ottelu vähemmän pelattuna. HIFK:n Aleksi Kavanen iski ottelussa hattutempun (3+1) Jani Elgbackan (1+3) säestäessä syötöillään. TPS:n tehomiehiä olivat Oskari Siiki (2+2) ja Samuli Kanerva (1+3).

Kärkikamppailussa Blues nousi pisteen lähemmäs Tapparaa, kun se onnistui voittomaalikilpailussa lyömään kirvesrinnat 4-3. Tappara säilyi sarjakakkosena pisteen edellä kolmantena olevia espoolaisia. Bluesin Teemu Pulkkinen (2+1) ja Felix Westermarck (1+2) olivat mukana juonimassa joukkueensa kaikkia maaleja varsinaisella peliajalla. Tapparan Otto Rauhala keräsi pisteet 1+1. Voittomaalikilpailussa ainoa onnistuja oli Bluesin Samuel Argillander.

Ässät pystyi HPK:n ohitukseen sarjataulukossa, kun se vei täydet kolme pistettä 6-4-voitollaan. Kaksijakoisessa ottelussa TuTo johti ottelun puolivälissä 4-1 Santeri Vuotin tehtyä kaikki HPK:n neljä osumaa. Ässät onnistui päätöserässä kuitenkin neljästi ja vei ottelun voiton. Ässistä Kasperi Nuto ja Niko Ojamäki tekivät kumpikin kaksi maalia.

JYP ei onnistunut Kärppiä vastaan, kun oululaiset veivät 7-0-vierasvoiton Jyväskylästä. Kärppien selvistä voittonumeroista huolimatta Kärppä-maalissa Aleksi Hilli torjui 42 kertaa, kun JYPin Juho Niku pysäytti 46 kiekkoa. Eetu Määttä (2+1) ja Joonas Alasaarela (1+2) olivat Kärppien pistenikkareita.
 

Olet nyt

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta