perjantai, 22 maaliskuu 2013 11:53

CSM: Kärpillä ja Bluesilla katkon paikka lauantaina

Kirjoittanut
Bluesin Emil Oksanen kaatoi jatkoaikamaalillaan HIFK:n. Bluesin Emil Oksanen kaatoi jatkoaikamaalillaan HIFK:n.

C-nuorten SM-välieräsarjoissa suosikit ovat 0-2-tappiolla torstain otteluiden jälkeen. Kärpät johtaa Jokereita ja Blues HIFK:ta.

Kärpät ratkaisi torstain ottelun toisessa erässä iskemällä kiekon kolmesti Jokerien verkkoon reilun neljän minuutin aikana. Kun vielä Kärppien maalitykki Jesse Puljujärvi viimeisteli päätöserän aluksi illan kolmannen osumansa, Jokerit oli lyöty.

Hattutemppuilija Puljujärven lisäksi Kärppien tehopelaajia olivat pisteet 1+3 keränneet Arttu Ruotsalainen ja Sebastian Aho. Puljujärvi on tehnyt viidessä ottelussaan seitsemän maalia. Ruotsalainen on joukkueensa paras pistemies: viidessä ottelussa saldona 3+8=11.

Jokereista Petrus Palmun maalivire kestää, kun torstaina syntyi kaksi maalia lisää. Palmu on takonut playoffeissa jo 12 osumaa seitsemässä ottelussaan ja uhkaa C-nuorten pudotuspelien kaikkien aikojen maaliennätystä (15).

* * *

Espoossa Blues kukisti HIFK:n jatkoajalla 5-4. Bluesin voittomaalin sivalsi Emil Oksanen ajassa 62.27. Ottelu oli Bluesin johdossa vielä viimeisellä minuutilla, mutta HIFK:n Niko Lönnroos onnistui tasoituksessaan.

Varsinaisella peliajalla Bluesin tehomies oli Konsta Kosunen, joka keräsi pisteet 2+1. Kosunen on ollut Bluesin tehokkain pudotuspelipelaaja: kuusi ottelua ovat tuottaneet huipputehot 5+6=11. HIFK:sta Sami Lievonen teki kaksi maalia ja kasvatti playoff-maaliensa määrän kolmeen.

C-nuorten SM-välierien tilanteet

Jokerit - Kärpät 0-2 (0-1, 4-6)
HIFK - Blues 0-2 (3-7, 4-5 JA)

Välierien otteluohjelma
Lauantai 23.3.
Jokerit - Kärpät     
HIFK - Blues     
Tarvittaessa:
Maanantai 25.3.

Kärpät - Jokerit     
Blues - HIFK     
Keskiviikko 27.3.
Jokerit - Kärpät     
HIFK - Blues

Olet nyt

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta