perjantai, 23 elokuu 2019 11:50

Starat golfasivat Leijona-kiekkokoulupaikkoja

Kirjoittanut SJL toimitus
Suomen luotettavin mies Arvi Lind (vas) toimi tapahtuman huoltojoukoissa, A-maajoukkueen GM Jere Lehtinen nähtiin viheriöllä.  Suomen luotettavin mies Arvi Lind (vas) toimi tapahtuman huoltojoukoissa, A-maajoukkueen GM Jere Lehtinen nähtiin viheriöllä. Zoom

Naantalin Kultarantagolfissa kesäkuun alussa järjestetty hyväntekeväisyystapahtuma Zoom Star-Am golf keräsi paikalle suuren joukon urheilu- ja viihdemaailmasta tuttuja nimiä.

Tapahtuman järjestäjänä toimi perinteikäs Raittius- ja Urheiluseura Zoom yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton ja Warrior Finland Oy:n kanssa. Nyt ensimmäistä kertaa järjestetyn tapahtuman tarkoituksena oli tukea vähävaraisten perheiden lasten jääkiekkoharrastuksen aloittamista.

Tavoite saavutettiin hienosti ja sen tuloksena 60 lasta pääsee aloittamaan jääkiekkoharrastuksen Leijona-kiekkokoulussa vapaapaikan turvin.

- On hienoa, että pienet juniorit saavat perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta mahdollisuuden testata jääkiekkoa. Uusia harrastajia tarvitaan, jotta Suomella on myös tulevaisuudessa mahdollisuus menestyä kansainvälisissä kaukaloissa, A-maajoukkueen GM Jere Lehtinen kiittää Zoomia lasten hyväksi tehdystä lahjoituksesta.

Tapahtumasta on tarkoitus rakentaa vuotuinen perinne, sillä tänä kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma osoitti, että suomalainen yritysmaailma haluaa olla vahvasti mukana tukemassa lapsia Leijonapolulla.
 

Jukka Laaksonen (vas.) ja Mika Saukkonen (oik.) toimivat juontajina. Jalkapallolegenda Sami Hyypiä (kesk.) puolestaan oli osa huoltojoukkoja.

Olet nyt

Lisää uutisia kotimaasta